VUKOVIĆ POSLAO PORUKU POLITIČARIMA U REPUBLICI SRPSKOJ: Biće da je važnija funkcija, srbovanje je i onako samo za budale!
Nakon što je visoki prestavnik Christian Schmidt iskoristio Bosne ovlasti i donio odluku o finansiranju izbora u oktobru,oglasio se i predsjednik Gradske organizacije SDP -a Banja Luka Aleksandar Vuković. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Visoki predstavnik za BiH Kristijan Šmit je nametnuo odluku o finansiranju izbora!

Pozivam sve političke “genijalce” iz Republike Srpske da ostanu pri tome da ne priznaju lik i djelo ovog tipa, pa da ne učestvuju na Opštim izborima pod ovakvim uslovima!
Realno, nema logike da im taj nepostojeći lik npr. obezbjedi glasačke listiće koji bi nekim čudom postali važeći za verifikaciju njihovih mandata!

Ipak, biće prije da je važnija funkcija, srbovanje je i onako samo za budale!
Bonska ovlaštenja iz raja izašla, naveo je Vuković.

Nešto ranije Viković je komentirao odluke Narodne skupštine Republike Srpske.

Juče smo u Narodnoj skupštini Republike Srpske kao Pokret za državu već ostvarili veliku pobjedu!

Pojedinci u odlasku, interesantno, iz tzv. opozicije su svojih par minuta iskoristili da skrenu pažnju na veliku opasnost koju predstavljamo po svekolike srpske interese!

 I poziva tako neki narodni poslanik sa osnovnom školom na svesrpsko ujedinjenje protiv nas, loših BH mangupa!

Na osnovu toga i svih ostalih trivijalnosti jučerašnjeg zasjedanja, dodatno pojašnjenje šta NSRS čeka u budućnosti!

Zaključci o prenosu-vraćanju nadležnosti sa BiH na RS se više i neće uopšte vraćati na dnevni red! Juče su odgođeni, a mi u novom sazivu NSRS ćemo se potruditi da definitivno završe u kanti za smeće!

I vratićemo najzad dignitet i integritet ovoj instituciji, pa nećemo više za skupštinskom govornicom slušati pripovjetku Radoja Domanovića- Razmišljanje jednog običnog srpskog vola!
Zadnje objave

Consejos simples para Informar Puede tener un pequeño virilidad

La forma de Reconocer Que eres No trabaja con Mucho allá abajo Pene ansiedad es increíble típico, y varios hombres parecen...

Iz SDA su odmah reagovali, ne kriju nezadovljstvo: “Sporazum HDZ-a i Osmorke preuranjen, SDP pozivamo da formira državnu vlast bez Dodika”

Iz Stranke demokratske akcije (SDA) poručili su da je potpisivanje sporazuma o formiranju vlasti između HDZ-a BiH i Osmorke preuranjeno u trenutku kada nije...

OBJAVLJEN I NJEGOV TEKST: Pročitajte šta piše u sporazumu koji su danas potpisali Dragan Čović i Nermin Nikšić…

Nakon potpisivanja sporazuma, pomenute stranke će krenuti u formiranje vlasti na federalnom, a zatim vjerovatno i na državnom nivou. U zgradi Parlamentar Bosne i Hercegovine...

OSMORKA I HDZ BiH POTPISALI KOALICIONI SPORAZUM: “Neka nam je sa srećom”

Riječ je o sporazumu programske koalicije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za predstojeći četverogodišnji mandat koji predstavlja okvir za buduće djelovanje, odnosno, temelj buduće...

The United states Lung Association Helps Smokers Quit & offers nearest and dearest the various tools to compliment Them

The Quick type: a smoking practice might have really serious effects on the wellness, your loved ones, as well as your sex life. To assist...