Tužna poruka mlade Bosanke: “Bavim se poIjoprivredom, muškarci me ne žele zato što nemam skupu odjeću i kilo šminke – ko će mene u današnje vrijeme..”

0
688

Moramo da kažemo kako je ovo pomalo žalosno ali istinito, jedna djeovjka je putem društvenih mreža poželjela da podijeli svoje iskustvo koje je jako boIno kako vidite po samom naslovu. Na društvenim mrežama možemo da vidimo savršene fotografije sređenih djevojaka koje idu u provod, koje nose markiranu odjeću i koje imaju lijepu šminku, ona nije imala ništa od toga, živjela je na selu i njeni se kako zaklkjučujemo po svemu što je napisala i objavila bave stočarstvom.

Ona kaže da se nje nekada muškarci stide da ima dovoljno godina ali da ne može naći sebi momka jer je niko u ovo vrijeme kada se neke druge vrijednosti cijene ne želi. Da li je moguće ? Neki su oj se smijali, ali naravno da je dobila mnogo komentara podrške da je ona jedna vrijedna djevojka koja će naći svoju srodnu dušu.Ispod ovog teksta smo ostalivi jednu od slika koje je objavila, kao što vidite ona je vrijedna i lijepa djevojka:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here