STANIVUKOVIĆ NIJE OSTAO DUŽAN DODIKU: “Njega boli duša za finansijama…“
Za Dodika je rekao da je navikao da s bilo koje pozicije koju ima, upravlja i mjesnim zajednicama i svim gradovima i opštinama.

“Njega boli duša što ne može da upravlja, ne gradom, nego svim finansijama”, izjavio je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković reagujući na izjavu Milorada Dodika koji ga je optužio da se “iživljava” nad gradskom Skupšinom.

“Gospodin Dodik se 22 godine iživljava nad građanima Banjaluke i Republike Srpske, a sada kaže da se ja 20 dana iživljavam nad njegovom Skupštinom. To je mali sekund vraćanja svega onoga što je urađeno prema Banjalučanima. Međutim, to nije tako. Dodik, u velikoj svojoj ambicijiu, pošto je član Predsjedništva BiH, predsjednik RS, pa i predsjednik Narodne skupštine RS, ima želju da bude i predsjednik Skupštine grada i gradonačelnik Banjaluke. Međutim, dok god imam podršku Banjalučana, naravno da to neće biti moguće”, izjavio je Stanivuković, piše “Srpskainfo”.

Za Dodika je rekao da je navikao da s bilo koje pozicije koju ima, upravlja i mjesnim zajednicama i svim gradovima i opštinama.

“Njega boli duša, jer ne može da upravlja, ne gradom, nego svim finansijama. Njega boli duša što smo zaustavili tendere i kriminal, ušli smo u sve pore njihovih lanaca koji su uvezani u jednu korupciju i kriminal. On zna da će iz dana u dan sve više toga biti otkriveno i građanima prezentovano. To je samo jedan mali uvod u njegov veliki poraz za godinu i po dana. To je neminovno”, poručio je Stanivuković.

Komentarišući Dodikove navode da novi predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić ima 60 odsto podrške građana, Stanivuković je rekao da je to „smiješna priča“.

“Njihove ankete su rekle i da će pobijediti pa, bogami, izgubiše u Banjaluci. Ja bih volio da Đajić, za početak, ima 60 odsto podrške Gradskog odbora SNSD-a. Ta ako uspije, veliki je uspjeh, a dalje je samo nedosanjan san”, zaključio je gradonačelnik.
Zadnje objave

Ratni vojni invalidi iz BiH upozoravaju Valentina Inzka i Johanna Sattlera: “Nikad više nećemo čekati u redovima za klanje!”

Iz saveza su naglasili da u ime svih nedužnih žrtava genocida, u ime pravde i u ime mirne budućnosti, pozivaju na hitno nametanje zakona...

“KRUG 99”: “Komšić ne smije ostati sam, hrvatski i slovenski ‘non-paper’ su jednako štetni za BiH”

Vjerujući u kulturu demokratskog dijaloga, “Krug 99” već je iskazao rezervu spram kritičkog tona Kvinte i dijela internacionalne zajednice u vezi s Komšićevim pismom. “Nepostojeći...

ČOVIĆ UVJEREN DA ĆE DOBITI IZBORNI ZAKON: “Rok je, što se mene tiče, konačan 17. 6. Stavovi SDA i HDZ-a nisu udaljeni uopće…”

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović ponovo je danas u Kiseljaku spominjao Izborni zakon te rekao kako je taj zakon “minimum minimuma”, prenosi Slobodna Bosna. “Trebamo...

Iako je donirao 20.000 maraka za izgradnju crkve, komšije su hadžiju Hazima razapeli na prozore džamije

Nečuven zločin nad nedužnim bošnjačkim civilnim stanovništvom izvršen je 16. aprila 1993, u selu Ahmići kod Viteza. Jedan od najpotresnijih priča o tom stravičnom zločinu...

Izetbegović u Ahmićima: Prije 28 godina ovdje je počinjen genocid

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović prisustvovao je obilježavanju 28. godišnjice masakra nad bošnjačkim civilima u Ahmićima kod Viteza i poručio da “ne...