SKANDALOZNE TVRDNJE ČOVIĆEVOG NOVINARA: “Ukoliko Hrvati to ne učine, pomoći će čovjeku koji čini sve da ih uništi…!”
“Neizlaskom na izbore Hrvati neizravno pomažu da Komšić, koji se bori za eliminaciju Hrvata kao političkog naroda u BiH, još četiri godine sjedi u Predsjedništvu”, kazao je Šutalo.

“Hrvati u BiH jedino masovnim izaskom na izbore 2. listopada mogu spriječiti ponovnu majorizaciju u izboru za hrvatskog člana Predsjedništva BiH”, kazao je Milan Šutalo, glavni urednik portala “HMS” bliskog Draganu Čoviću i HDZ-u, gostujući u programu mostarske televizije “HB”.

On je kazao da glasajući za zajedničku kandidatkinju HNS BiH Borjanu Krištu, glasaju za vrijednosti koje i sami podržavaju, konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH.

“Neizlaskom na izbore Hrvati neizravno pomažu da Komšić, koji se bori za eliminaciju Hrvata kao političkog naroda u BiH, još četiri godine sjedi u Predsjedništvu”, kazao je Šutalo.

Rekao je da će u tom slučaju “na mjestima ambasadora BiH iz hrvatske kvote ponovo biti Komšićevi ljudi, i da će on učiniti sve da na čelu Vijeća ministara BiH u narednom mandatu ne bude kandidat stranaka koje dobiju podršku većine birača, već Hrvat koji će provoditi bošnjačku politiku”.

Osim toga, kazao je da će “hrvatskom komponentom Oružanih snaga i dalje će zapovjedati čovjek koji čini sve da Hrvate uništi kao politički narod”.
Zadnje objave

Rencontres LGBTQ application OneGoodCrush offres Rencontres pour tous

Il y en a eu beaucoup percées récemment pour le LGBTQ . La juridique suprême a statué sur le la légalité...

We Don’t Text Anymore. Just how do I Get The Woman to speak with Myself?

Reader matter:I found myself talking to a lady for a little while and some of my friends made an effort to talk me personally...

Publisher’s Choice honor: just how Bridal Reflections™ Became a leading Salon for Brides in nyc

The Scoop: New York-based beauty salon Bridal Reflections is proud to own personalized the wedding-dress-shopping procedure for generations. Every bride which makes an appointment...

What is the rate™ Names ponder lady the Most Date-Worthy outfit of 2018

The Scoop: This Year, WhatsYourPrice.com (WYP) began a strategy to enhance the economics of internet dating by incentivizing people to meet each other offline. The dating...

Indications She Is The Main One

Five Telltale indicators you have to Pop The QuestionSo you've been matchmaking your bae for a couple years now. You reside collectively — or...