Šarović: Zaboravlja Cvijanović kako je sa Bakirom i Miletom dijelila plijen
Ne bih komentarisao izbor SNSD-a da za svog kandidata za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine kandiduje aktuelnu predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović, ali poručujem da će se SDS i ja lično, sve do završetka ovog izbornog procesa, snažno boriti isključivo argumentima i činjenicama ukazivati na sve loše i pogubne poteze vlasti i pojedinaca iz vlasti koji su nas vodili proteklih 16 godina iza sebe ostavljajući užasno stanje u svim sferama života, političkoj, ekonomskoj i svakoj drugoj, kazao je danas Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Istovremeno, dodao je dalje, vodit ćemo pozitivnu kampanju i nuditi rješenja za mnoga životna pitanja i loše stanje u koje je dovedena Republika Srpska, ne zaslugom opozicije, nego vlasti SNSD-a.

“Sa druge strane aktuelna predsjednica Željka Cvijanović, u nedostatku odgovora i argumenata konstantno izbjegava i izbjegavat će da javnosti objasni kako to da smo mi kao RS i kao zemlja tako siromašni, izolovani i sankcionisani od najvažnijih zemalja EU poput Njemačke, Velike Britanije, Francuske itd., te zašto nas je za 16 godina vlasti SNSD-a sada 200.000 manje, posebno mladih“, naveo je Šarović.

Nije valjda, kazao je još Šarović, da je za sve kriva pandemije ili rat u Ukrajini, kako “obično objašnjava predsjednica RS-a”?!

On je upitao ima li nešto možda i do rada ili nerada onih koji vode ovu zemlju?!

„Ne mislite li valjda da je problem za stanje u Republici Srpskoj to što je Mirko Šarović negdje gostovao u nekoj emisiji ili što su SDS i njen predsjednik s razlogom donijeli odluku da napuste neko od zasjedanja NSRS-a, kako to želi da predstaviti predsjednica“, pitao je Šarović, te dodao:

„Zaboravlja uvažena predsjednica Republike Srpske da je ona sa istim tim Bakirom Izetbegovićem i SDA u koaliciji još od 2019. godine i da su se svi skupa i Bakir i Mile i predsjednik RS slatko smiješili i pozirali ispred restorana u Istočnom Sarajevu kada su dijelili izborni plijen. Ali to je njihov izbor“.

Mjerimo se samo po tome, istakao je lider SDS-a, koliko znamo da radimo svoj posao i koliko smo doprinijeli ukupnom napretku naše zemlje!

„Takav sam bio kao predsjednik Republike Srpske, kao član Predsjedništva iz RS, kratko dok me Ashdown nije sklonio sa političke scene i sankcionisao, a posebno dok sam radio i doprinosio opštem napretku kao ministar u Savjetu ministara BiH. I to dobro znaju i građani i privrednici“, zaključio je Šarović, saopšteno je iz SDS-a.

Podsjećamo, Cvijanović je danas poručila kako je bolji kandidat od Šarovića i dodala kako je lider SDS-a “u prednosti samo po broju nekretnina”.

Preuzeto sa ba.n1info.com
Zadnje objave

Rencontres LGBTQ application OneGoodCrush offres Rencontres pour tous

Il y en a eu beaucoup percées récemment pour le LGBTQ . La juridique suprême a statué sur le la légalité...

We Don’t Text Anymore. Just how do I Get The Woman to speak with Myself?

Reader matter:I found myself talking to a lady for a little while and some of my friends made an effort to talk me personally...

Publisher’s Choice honor: just how Bridal Reflections™ Became a leading Salon for Brides in nyc

The Scoop: New York-based beauty salon Bridal Reflections is proud to own personalized the wedding-dress-shopping procedure for generations. Every bride which makes an appointment...

What is the rate™ Names ponder lady the Most Date-Worthy outfit of 2018

The Scoop: This Year, WhatsYourPrice.com (WYP) began a strategy to enhance the economics of internet dating by incentivizing people to meet each other offline. The dating...

Indications She Is The Main One

Five Telltale indicators you have to Pop The QuestionSo you've been matchmaking your bae for a couple years now. You reside collectively — or...