SAD JE I DEFINITIVNO POTVĐENO: Ćamil Duraković zvanično potpredsjednik RS-a
Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine danas je potvrdila rezultate izbora.

Nakon brojnih optužbi i žalbi opozicije u manjem bh. entitetu, sud BiH je odbio sve žalbe kao neosvane, s toga je CIK potvrdio rezultate izbora.

Potvrđeni su rezultati i za nivo predsjednika odnosno potpredsjednika manjeg bh. entiteta što znači da će novi potpredsjednik biti Ćamil Duraković.

Kako portal ZASREBRENICU.ba ekskluzivno saznaje, neko je pokušao osporiti Durakovićev izbor te je upućivao anonimne prijave protiv njega na adresu FUP,a SIPA-e i Državnog tužilaštva.

Ipak ništa od toga im nije prošlo te je Ćamil Duraković postao novi potpredsjednik ovog manjeg bh. entiteta naredne četiri godine.

Ulizivanje je počelo te su oni koji su radili protiv Durakovića krenuli sa čestitanjem na društvenim mrežama. Ovo nije nikakva novina jer to rade unazad 20 godina te su uvijek priklanjaju vodećoj eliti kako bi dobili poneku donaciju ili merhamet.
Zadnje objave

ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ OPISAO “OPASNI PLAN”: “‘Osmorka’ instalirana da prihvati američki model državne imovine, Dodik i Murphy fingirali svađu”

Bošnjacima Zakon o zabrani negiranja genocida, Hrvatima Izborni zakon, a Srbima državna imovina. Ovako je ukratko za Faktor državni zastupnik Šemsudin Mehmedović opisao opasni...

KONAKOVIĆ ZA BEOGRADSKE MEDIJE: “Imamo projekte na Drini o kojima smo spremni da razgovaramo sa predsjednikom Vučićem!” (VIDEO)

Novi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković govorio je danas za beogradsku redakciju televizije N1 i poručio da je jedan od prioriteta...

TEŠKE RIJEČI LIDERA SDP-a: Nermin Nikšić, ogorčen glasanjem u Domu naroda FBiH, pisao kolegama -“UBUDUĆE RADITE BEZ SDP-a, KAO SEDMORKA!”

Piše: ISTRAŽIVAČKI TIM “SB” Nakon što su danas u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH izabrani delegati za Dom naroda Parlamenta BiH potpuno je jasno da...

Mijatović najavio osvetu SDP-a za izdaju: Vidjet ćemo kako se snalaze ‘seoski klubovi’, spremite se!

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH bio je gost u Centralnom dnevniku na Face TV gdje je komentirao rezultate glasanja na sjednici Doma naroda FBiH...

Oglasio se Dodik o usvojenoj deklaraciji Skupštine KS: Ne znam da li da se smijem ili zabrinem

Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana ljubljenja po tri puta, kazao je predsjednik RS-a Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik...