Radikalno čisti crijeva, topi masne naslage, liječi gastritis: Ovaj divni napitak napravljen je od samo 2 sastojka
Ako imate problema sa želucem ili imate višak kilograma, ovaj napitak će vam pomoći.

Napravljen je od samo 2 sastojka, a veoma je moćan u ublažavanju bolova u stomaku, topljenju masnih naslaga, čišćenju creva, ali i u otklanjanju nadutosti i grčeva.

Za pripremu će vam trebati:

Čaj od hajdučke trave, mljeveni lan.

Zakuhajte vodu, a zatim dodajte ambroziju i ostavite da odstoji 15 minuta. Zatim procijedite i dodajte žlicu mljevenog lana.

Ovaj napitak se pije svako veče pre spavanja, a daje rezultate neverovatnom brzinom. Nakon nekoliko dana upotrebe osetićete olakšanje u stomaku.

Hajdučka trava je od davnina poznata u narodnoj medicini. Ova biljka sadrži obilje vitamina i minerala. Nadzemni dio cvjetnice sadrži eterično ulje, flavonoide, vitamin K, gorku supstancu Ahila, smole, stereole i tanine.

Zahvaljujući svojim svojstvima, blagotvorno djeluje na želučane tegobe, a preporučuje se i za održavanje zdravlja jetre i pročišćavanje krvi.

Lan je, kao što vjerovatno već znate, odličan za pokretanje metabolizma i “lijenih crijeva”, što znači pokretanje procesa razgradnje masnih naslaga.

Bilješka:

Ne preporučuje se kontinuirana upotreba ovog čaja duže od 2 sedmice. Velike količine mogu uzrokovati glavobolju, a dugotrajna upotreba može uzrokovati alergijske osip i osjetljivost kože na sunce.
Zadnje objave

DRAMA U SDA: Bakiru Izetbegoviću se ne sviđa ideja Fadila Novalića, zbog skandala u namjenskoj industriji Goražde na nogama….

Zarađuju se ogromni iznosi trgovačke provizije. Javna tajna je da se radi o frmama koje su bliske politici koje Uprava ne može odbiti ili...

ŠOKANTNO: Bisera Turković po prvi put otkrila detalje dramatičnog razgovora sa Sergejem Lavrovim (VIDEO)

Bosna i Hercegovina zaslužuje kandidatski status za Evropsku Uniju. Sa tom porukom Bisera Turković, šefica diplomatije BiH, doputovala je u Prag, glavni grad Češke...

DODIK BIJESAN ZBOG ODLUKE USTAVNOG SUDA BiH: “Samo ako je nešto protiv Republike Srpske, oni odmah…” (VIDEO)

“Ustavni sud BiH nema ništa sa deklaracijama i on bi samo trebalo da razmatra da li su zakoni BiH u skladu sa Ustavom”, dodao...

VULINOV CILJ JE SVIMA DOBRO POZNAT: “Republika Srpska je jedan od najvažnijih prioriteta Srbije!”

Prema njegovim riječima, prije nego što EU sprovede neophodne reforme i donese odgovarajuće političke odluke i bude spremna da primi sve države Balkana u...

Zvizdić: Pobjeda države BiH, Ustavni sud ukinuo zaključke NSRS

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić poručio je da je BiH još jednom pobijedila nakon što je, kako je saopćio dobio...