Ovo je NAJČITANIJI oglas ikada: Pogledajte ŠTA NUDI USAMLJENA DJEVOJKA MUŠKARCU koji odluči da živi sa njom na SELU
Zanimljiv oglas jedne usamljene djevojke pojavio se na internetu.

Evo šta nudi svakom muškarcu koji odluči da živi sa njom na selu.

“Već neko vrijeme sam sama na mojoj farmi, roditelji su preminuli prošle godine, usamljena sam pa sam se odlučila na ovaj potez. Vrlo rijetko izlazim, zato što nemam vremena, umorna jedva dočekam mrak da legnem i odmorim.

Tražim partnera, nekoga ko želi da me oženi, nekoga ko će da mi pomogne oko svakodnenvnih poslova na farmi, zauzvrat mu obećavam da mu pružiti puno više nego neka druga žena , a dobra sam kuharica i domaćica.

Njegov zadatak je da brine o 150 grla naše stoke,imamo 13 krava, 8 prelijepih koza, 34 ovce + 66 janjadi , 11 telića, 46 pilića,19 bikova , 4 mačake i 12 pasa . Stoka se mora hraniti nekoliko puta dnevno, i mora im se dati velika količina vode.

Redovno moraju da jedu. Pored ovoga ima i drugih poslova na mojoj farmi treba svake jeseni orati, zagnjojiti zemlju, prefrezati je i zasijati, kasnije se to to zaljeva i okopava i vadi, odnosno ubiru plodovi. Mora se i sijeno pokositi i unijeti da može stoka preko zime da jede.

Tu blizu imamo šumu gdje treba ići u drva, onda ih mora dasruši, iscijepa i složi blizu kuće.

Prednost dajem onima koji znaju da voze traktor i druge poljoprivrene mašine.

Znači, ne treba da mi se jave momci koji nisu navikli na težak rad, tražim konkretno nekoga ko ko je snažan i marljiv… Pa ako ima ijedan takav, voljela bih da mi se javi.”

( ŽivotniMagazin.com )
Zadnje objave

ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ OPISAO “OPASNI PLAN”: “‘Osmorka’ instalirana da prihvati američki model državne imovine, Dodik i Murphy fingirali svađu”

Bošnjacima Zakon o zabrani negiranja genocida, Hrvatima Izborni zakon, a Srbima državna imovina. Ovako je ukratko za Faktor državni zastupnik Šemsudin Mehmedović opisao opasni...

KONAKOVIĆ ZA BEOGRADSKE MEDIJE: “Imamo projekte na Drini o kojima smo spremni da razgovaramo sa predsjednikom Vučićem!” (VIDEO)

Novi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković govorio je danas za beogradsku redakciju televizije N1 i poručio da je jedan od prioriteta...

TEŠKE RIJEČI LIDERA SDP-a: Nermin Nikšić, ogorčen glasanjem u Domu naroda FBiH, pisao kolegama -“UBUDUĆE RADITE BEZ SDP-a, KAO SEDMORKA!”

Piše: ISTRAŽIVAČKI TIM “SB” Nakon što su danas u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH izabrani delegati za Dom naroda Parlamenta BiH potpuno je jasno da...

Mijatović najavio osvetu SDP-a za izdaju: Vidjet ćemo kako se snalaze ‘seoski klubovi’, spremite se!

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH bio je gost u Centralnom dnevniku na Face TV gdje je komentirao rezultate glasanja na sjednici Doma naroda FBiH...

Oglasio se Dodik o usvojenoj deklaraciji Skupštine KS: Ne znam da li da se smijem ili zabrinem

Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana ljubljenja po tri puta, kazao je predsjednik RS-a Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik...