NELE KARAJLIĆ PONOVO PLJUJE PO RODNOM GRADU, BOŠNJACIMA I BiH: “Čujem da su neke promjene tamo, Muslimani su došli pameti i okrenuli se…”
“Spreman sam pružiti ruku svome gradu i opet raditi da se Sarajevo vrati na kulturnu mapu Balkana”, poručio je.

Kazao je i da je čuo “da su muslimani došli pameti” i da su se “vratili saradnji sa politikama koje će im pomoći da budu urbani Evropljani u punom smilsu te riječi”.

“‘Novi primitivci’ su bili jedna šega koja se pretvorila u kulturološki pokret u Sarajevu.

Ipak, ispalo je da su uskoro zeleni papci preplavili glavni grad, pa smo mi bili i jedna vrsta predskazanja”, izjavio je, navodno, dr. Nele Karajlić, nekadašnji frontmen Zabranjenog Pušenja, rock grupe iz Sarajeva, koje je djelovalo jedno vrijeme kroz pokret “New Primitives”.

On je ovo, prema objavama koje su preplavile društvene mreže, izjavio ovog mjeseca tokom jednog od gostovanja na Happy TV u Beogradu, prenosi Politički.ba.

Karajlić, poznat i po ostrađćenom pljuvanju Sarajeva, Bosne i Hercegovine, a pogotovo Bošnjaka, navodno je rekao i da je čuo da se “klima mijenja” u Sarajevu.

Kazao je i da je čuo “da su muslimani došli pameti” i da su se “vratili saradnji sa politikama koje će im pomoći da budu urbani Evropljani u punom smilsu te riječi”.

“Spreman sam pružiti ruku svome gradu i opet raditi da se Sarajevo vrati na kulturnu mapu Balkana”, poručio je.
Zadnje objave

ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ OPISAO “OPASNI PLAN”: “‘Osmorka’ instalirana da prihvati američki model državne imovine, Dodik i Murphy fingirali svađu”

Bošnjacima Zakon o zabrani negiranja genocida, Hrvatima Izborni zakon, a Srbima državna imovina. Ovako je ukratko za Faktor državni zastupnik Šemsudin Mehmedović opisao opasni...

KONAKOVIĆ ZA BEOGRADSKE MEDIJE: “Imamo projekte na Drini o kojima smo spremni da razgovaramo sa predsjednikom Vučićem!” (VIDEO)

Novi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković govorio je danas za beogradsku redakciju televizije N1 i poručio da je jedan od prioriteta...

TEŠKE RIJEČI LIDERA SDP-a: Nermin Nikšić, ogorčen glasanjem u Domu naroda FBiH, pisao kolegama -“UBUDUĆE RADITE BEZ SDP-a, KAO SEDMORKA!”

Piše: ISTRAŽIVAČKI TIM “SB” Nakon što su danas u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH izabrani delegati za Dom naroda Parlamenta BiH potpuno je jasno da...

Mijatović najavio osvetu SDP-a za izdaju: Vidjet ćemo kako se snalaze ‘seoski klubovi’, spremite se!

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH bio je gost u Centralnom dnevniku na Face TV gdje je komentirao rezultate glasanja na sjednici Doma naroda FBiH...

Oglasio se Dodik o usvojenoj deklaraciji Skupštine KS: Ne znam da li da se smijem ili zabrinem

Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana ljubljenja po tri puta, kazao je predsjednik RS-a Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik...