Mladi lavovi iz RS-a: Omić s Mijatovićem i Vukovićem preuzeo odgovornost za vraćanje tekovina ZAVNOBIH-a
Kenan Omić, predsjednik Opštinske organizacije SDP-a BiH Jezero, jedan je on mladih ljudi koji su odlučili preuzeti političku odgovornost i nastaviti borbu za svoju državu Bosnu i Hercegovinu.

„Preuzeo sam ogromnu odgovornost da sa Vojinom Mijatović i Aleksandrom Vukovićem u ovom dijelu Bosne i Hercegovine na putu AVNOJ-a vratimo tekovine ZAVNOBIH-a!

Da bi imali našu BiH, zemlju svih nas kao veliku priču, moramo je mi mladi izgraditi iz naših, uslovno rečeno, malih priča!

Zbog toga ću ostati ovdje kao primjer da se može demokratskim putem napraviti ambijent da je ovo država svih nas!

Proces kreiranja svijesti da je ovo ipak naša domovina je počeo, i to bez obzira na ime i prezime, konfesiju i ostale nametnute razlike!

Ostajmo ovdje“, poručuje odbornik u Skupštini opštine Jezero, jedan od najmlađih odbornika u BiH

Podsjetimo, Kenan Omić je rođen 1997. godine u Njemačkoj, kad je navršio drugu godinu života skupa s porodicom vratio se u Bosnu i Hercegovinu u kojoj je odlučio i ostati.

U Jajcu je završio srednju Elektrotehničku školu, a nakon toga i Poljoprivredni fakultet u Banja Luci gdje je i diplomirao.

Radi kao inženjer u oblasti ribarstva

(ljudski.ba)
Zadnje objave

Rencontres LGBTQ application OneGoodCrush offres Rencontres pour tous

Il y en a eu beaucoup percées récemment pour le LGBTQ . La juridique suprême a statué sur le la légalité...

We Don’t Text Anymore. Just how do I Get The Woman to speak with Myself?

Reader matter:I found myself talking to a lady for a little while and some of my friends made an effort to talk me personally...

Publisher’s Choice honor: just how Bridal Reflections™ Became a leading Salon for Brides in nyc

The Scoop: New York-based beauty salon Bridal Reflections is proud to own personalized the wedding-dress-shopping procedure for generations. Every bride which makes an appointment...

What is the rate™ Names ponder lady the Most Date-Worthy outfit of 2018

The Scoop: This Year, WhatsYourPrice.com (WYP) began a strategy to enhance the economics of internet dating by incentivizing people to meet each other offline. The dating...

Indications She Is The Main One

Five Telltale indicators you have to Pop The QuestionSo you've been matchmaking your bae for a couple years now. You reside collectively — or...