MILORAD DODIK U POTPUNOM OČAJU UZVRAĆA LIDERU DF-a: “Komšić napušen ili nenapušen, jednako je promašen”
Nalupetao se Dodik svega.

Milorad Dodik očito danas ima višak slobodnog vremena (možda je uzeo slobodno zbog Dana državnosti BiH, samo ne želi priznati), pa je više nego aktivan na Twitteru, prenosi Raport.ba.

Ranije tokom dana obrušio se u nekoliko uzastopnih objava na člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića.

 

Nalupetao se Dodik svega. Između ostalog, napisao je da je Komšić “za prvu neslužbenu posjetu u inostranstvu izabrao Banju Luku.”.

“To je najobičniji provokator i folirant, koji nema šta da traži u Banjoj Luci. Bolje da je otišao u Livno, umjesto što nas provocira i vrijeđa.

Muslimani su ga podmetnuli u Predsjedništvo da tamo glumi lažnog Hrvata i pravi samo štetu. Za ove četiri godine mogao sam se uvjeriti da je duboko ostrašćen u mržnji prema svemu što je srpsko i hrvatsko i da je štetočina, koja svojim pristupom najviše doprinosi raspadu Bosne”, napisao je Dodik.

Komšić je potom iz Banje Luke, gdje je prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dan državnosti BiH, svom doskorašnjem kolegi iz Predsjedništva BiH, odgovorio:

“Da sam nepristojan čovjek, ja bih rekao da gospodin Dodik, da mu predlažem, da se malo napuši gandže. Ona smiruje živce. Očito previše je napet”.

Da ne ostane na tome, pobrinuo se Milorad Dodik. Pogađate, ponovo se oglasio na Twitteru.

“Komšić napušen ili nenapušen, jednako je promašen”, poručio je novi predsjednik RS.

(SB)
Zadnje objave

ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ OPISAO “OPASNI PLAN”: “‘Osmorka’ instalirana da prihvati američki model državne imovine, Dodik i Murphy fingirali svađu”

Bošnjacima Zakon o zabrani negiranja genocida, Hrvatima Izborni zakon, a Srbima državna imovina. Ovako je ukratko za Faktor državni zastupnik Šemsudin Mehmedović opisao opasni...

KONAKOVIĆ ZA BEOGRADSKE MEDIJE: “Imamo projekte na Drini o kojima smo spremni da razgovaramo sa predsjednikom Vučićem!” (VIDEO)

Novi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković govorio je danas za beogradsku redakciju televizije N1 i poručio da je jedan od prioriteta...

TEŠKE RIJEČI LIDERA SDP-a: Nermin Nikšić, ogorčen glasanjem u Domu naroda FBiH, pisao kolegama -“UBUDUĆE RADITE BEZ SDP-a, KAO SEDMORKA!”

Piše: ISTRAŽIVAČKI TIM “SB” Nakon što su danas u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH izabrani delegati za Dom naroda Parlamenta BiH potpuno je jasno da...

Mijatović najavio osvetu SDP-a za izdaju: Vidjet ćemo kako se snalaze ‘seoski klubovi’, spremite se!

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH bio je gost u Centralnom dnevniku na Face TV gdje je komentirao rezultate glasanja na sjednici Doma naroda FBiH...

Oglasio se Dodik o usvojenoj deklaraciji Skupštine KS: Ne znam da li da se smijem ili zabrinem

Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana ljubljenja po tri puta, kazao je predsjednik RS-a Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik...