Milanović gadno izvrijeđao Radmana zbog BiH, ovaj mu uzvratio
Milanović je Radmana nazvao princem od kafilerije iz Sesvetskog Kraljevca. Rekao je i da bi Radman radio u kotlovnici da ga on nije poslao za ambasadora u Budimpeštu.

Nakon što se predsjednik Zoran Milanović danas, među ostalima, obrušio i na ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana, potonji je na to reagirao u razgovoru u emisiji N1.

Milanović je Radmana nazvao princem od kafilerije iz Sesvetskog Kraljevca. Rekao je i da bi Radman radio u kotlovnici da ga on nije poslao za ambasadora u Budimpeštu.

Radman: “Mi umiremo od stida”

Radman je u N1 studiju uživo rekao da Milanović lupeta.

“Ja sam mislio da to govori netko u Hyde Parku, gdje možete staviti 20 centimetara podij i možete lupetati što god hoćete. Ali kad vidite da to govori hrvatski predsjednik, on piše tamo umirem od stida, on ne može umirati od stida jer nema obraza. Mi umiremo od stida, on je svojom politikom pokazao da je najgori, najnesposobniji i najdestruktivniji predsjednik kojeg smo imali u povijesti. Mi moramo strancima objašnjavati strancima što on govori ovdje jer ono što on govori ovdje ambasadori to prevode, pa nas onda pitaju što to naš predsjednik radi. Ovo što je sada rekao, ovo je na razini klevete, da on govori da je netko izdajnik, da je netko glup”, rekao je Grlić Radman, pa nastavio:

“Milanović visi po seoskim birtijama”

“On prebacuje Plenkoviću ono sve što zdušno radi, a nikad BiH nije bila vidljivija. On je jedan lijen i nesposoban političar koji će nakon ove izjave nekome namignuti, nasmijati se i otići u neku birtiju. Dok mi predano radimo, on visi po seoskim birtijama. Puno mi znamo što on radi i gdje se kreće.”

“Ovo je jedan populistički način kako bi se dezintegrirala Hrvatska, kako bi se stvorio razdor među hrvatskim građanima, on poziva na gozbu i veliki apetit bez kruha na stolu, on govori prazne priče”, rekao je Grlić Radman.

“Ako on govori da je netko veleizdajnik, onda je to on i to s velikim V”, rekao je ministar.

“Zahvaljujući Plenkoviću postignut najbolji mogući tekst o BiH”

Istaknuo je da Milanović nikad dosad nije govorio o kandidatskom statusu BiH.

“Plenković je to spomenuo već 2016. godine”, rekao je Grlić Radman. “Jučer je u Bruxellesu bila žustra rasprava oko BiH, uvijek imate nekoliko zemalja koje su protiv, ali upravo zahvaljujući Andreju Plenkoviću je postignut najbolji mogući tekst o BiH”, rekao je ministar, dodavši da predsjednik “ne razumije” taj dokument.

“Predsjednik Milanović nema uvida, ne sudjeluje ni u jednom procesu. On se ponaša bez kompasa, prije nekoliko mjeseci je uvjetovao članstvo Finske i Švedske u NATO-u izmjenom Izbornog zakona, a sad ga uopće ne spominje”, rekao je Grlić Radman.

(Face.ba)
Zadnje objave

5 Red Flags per Online Dating – Secondo Guys

Sarebbe il femmine sei appagante tramite il tuo servizi di incontri online quasi relazione prodotto? If you are online dating instead of...

Consejos simples para Informar Puede tener un pequeño virilidad

La forma de Reconocer Que eres No trabaja con Mucho allá abajo Pene ansiedad es increíble típico, y varios hombres parecen...

Iz SDA su odmah reagovali, ne kriju nezadovljstvo: “Sporazum HDZ-a i Osmorke preuranjen, SDP pozivamo da formira državnu vlast bez Dodika”

Iz Stranke demokratske akcije (SDA) poručili su da je potpisivanje sporazuma o formiranju vlasti između HDZ-a BiH i Osmorke preuranjeno u trenutku kada nije...

OBJAVLJEN I NJEGOV TEKST: Pročitajte šta piše u sporazumu koji su danas potpisali Dragan Čović i Nermin Nikšić…

Nakon potpisivanja sporazuma, pomenute stranke će krenuti u formiranje vlasti na federalnom, a zatim vjerovatno i na državnom nivou. U zgradi Parlamentar Bosne i Hercegovine...

OSMORKA I HDZ BiH POTPISALI KOALICIONI SPORAZUM: “Neka nam je sa srećom”

Riječ je o sporazumu programske koalicije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za predstojeći četverogodišnji mandat koji predstavlja okvir za buduće djelovanje, odnosno, temelj buduće...