Masovna tuča pred kafanom pijanih i drogiranih, uhapšeno sedam osoba

Policijskoj stanici Doboj jedan juče je prijavljeno da se u blizini jednog ugostiteljskog objekta čuje galama, nakon čega su na lice mjesta upućene sve raspoložive patrole.

Na području Doboja uhapšeno je sedam lica zbog nasilničkog ponašanja, među kojima je i policijski službenik.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da su juče uhapšena lica čiji su inicijali D.B, A.K, P.A, B.Ž, T.M, M.M. i I.A, svi iz Doboja, zbog sumnje da su izvršila krivično djelo nasilničko ponašanje, a za lica P.A. i I.A. se sumnja da su izvršila krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Policijskoj stanici Doboj jedan juče je prijavljeno da se u blizini jednog ugostiteljskog objekta čuje galama, nakon čega su na lice mjesta upućene sve raspoložive patrole.

Osumnjičena lica su oko 1.15 časova u Ulici cara Dušana u Doboju namjeravala da se fizički obračunaju u čemu su ih spriječili pripadnici dobojske Policijske uprave, nakon čega su lica I.A. i P.A. fizički nasrnula na policijskog službenika.

Testiranjem u policijskim prostorijama, kod jednog lica utvrđeno je prisustvo opojnih droga u organizmu, a kod nekoliko njih i prisustvo alkohola.

Lice A.K. je prilikom testiranja u službenim prostorijama bilo pozitivno na prisustvo opojnih droga u organizmu, kao i lice M.M. kod kog je utvrđen i 0,91 promil alkohola u organizmu.

Kod lica P.A. je utvrđeno 0,76 promila alkohola u organizmu, kod lica T.M. 1,08 promila.

Lice B.Ž, kod koga je utvrđeno 0,76 promila alkohola, odbilo je da se podrvgne testiranju na opojne droge.

Policijski službenik Policijske uprave Doboj čiji su inicijali I.A. suspendovan je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske te je Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a upućen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka.

Dalje mjere i radnje se preduzimaju u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, dodaje se u saopštenju.


fokus.ba

Zadnje objave

OVO BI MOGLO BITI PRESUDNO ZA IZBORE: Amerikanke masovno ustale protiv Trumpa!

Hiljade žena protestviovale su u subotu u Sjedinjenim Državama protiv Donalda Trumpa i njegovog imenovanja konzervativne sutkinje u Vrhovni sud. Sutkinja Amy Coney Barrett, praktična...

PADA VLADA REPUBLIKE SRPSKE, DODIK VAN SEBE: Pozvao Nešića večeras na HITAN sastanak, Nešić mu poručio…

Dodik je rekao da je zbog najnovije situacije u koaliciji zakazao za večeras sastanak lidera vladajućih stranaka u Banjoj Luci. Izlazak DNS iz vladajuće koalicije...

NAKON ŠEST GODINA, IZ BiH ODLAZI DODIKOV OMILJENI AMBASADOR: Evo ko dolazi na njegovo mjesto…

Mandat odlazećeg ambasadora Petra Ivancova obilježila je privrženost bh. entitetu Republika Srpska, česti sastanci i koketiranje s Miloradom Dodikom te uvijek suprotan stav svim...

DODIK NIKAD RANIJE NIJE OVAKO OSRAMOĆEN: Nakon raskida koalicije Nešić ORGANIZOVAO VELIKU FEŠTU uz pjesmu “Svaka bi fukara da UBIJE VUKA” (VIDEO)

Prvi ljudi DNS-a večeras su slavili u Prijedoru nakon što je danas Predsjedništvo te stranke odlučilo da napusti vladajuću koaliciju. Kako su javili portali u...

SPREMA SE KONAČNI OBRAČUN SA DNS-om; DODIK PORUČIO: “Možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš” (VIDEO)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da poštuje odluku DNS-a da izađe iz koalicije, ali da ta odluka neće uticati na trenutnu poziciju Vlade...