Kraj emisije o kojem svi pričaju: “Ne tjeraj me Draško preko tog praga, neću da te vrijeđam”
Tokom sinoćnje emisije Face to Face na Face TV jedan od gostiju kod Senada Hadžifejzovića bio je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

Najveću pažnju privukao je sam finiš razgovora, a tih nekoliko minuta verbalnog sukoba Stanivukovića i Hadžifejzovića kruže društvenim mrežama.

“Dok god vi negirate RS, u ovoj zemlji će biti problem”, rekao je Stanivuković.

“Ja sam novinar”, konstatovao je Senad poslije toga.

“Elementarno poštivanje stvari je zvati stvari pravim imenom – RS, Federacija BiH, Bosna i Hercegovina…”, dodao je Stanivuković, a Hadžifejzović mu uzvratio:

“Možda svi ti entiteti i kantoni imaju neko drugo pravo ime. Neko užasno”.

“Šta užasno”, upitao je Draško.

“Sve ovo je nastalo na krvi. Sve je nastalo na progonu, sine, sve je nastalo na užasu. To treba zaliječiti”, kaže Hadžifejzović.

“Šta je mana reći RS, ako meni nije problem reći Federacija BiH”, kazao je onda Stanivuković a Hadžifejzović ga upitao ‘šta je mana reći Republika Kosovo’.

“Zato što je to sastavni dio Srbije”, uzvratio je gradonačelnik Banja Luke.

“A, RS je sastavni dio čega, BiH?”, bilo je sljedeće pitanje voditelja na šta mu je Stanivuković odgovorio da je to dio BiH, kao i Federacija BiH.

“Da imam namjeru Draško, spržio bih te sine za 15 sekundi, na ucjenama, na Dodiku i na snimku”, konstatovao je voditelj emisije.

“Hajde, hajde”, ponavljao je Stanivuković.

“Vi ćete mene spržiti? Kao što ste Dodika rekli ubiti? Evo dajem vam sat vremena da me ‘spržite’”, kazao je mladi političar.

“Ne tjeraj me preko tog praga, sine. Neću da te vrijeđam. Je li taj snimak eksplicitan? Ko je na tom snimku?”, pitao je Senad.

“Vi”, odgovorio je Stanivuković.

Tu je Senad i odjavio emisiju.

(Radio Sarajevo)
Zadnje objave

ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ OPISAO “OPASNI PLAN”: “‘Osmorka’ instalirana da prihvati američki model državne imovine, Dodik i Murphy fingirali svađu”

Bošnjacima Zakon o zabrani negiranja genocida, Hrvatima Izborni zakon, a Srbima državna imovina. Ovako je ukratko za Faktor državni zastupnik Šemsudin Mehmedović opisao opasni...

KONAKOVIĆ ZA BEOGRADSKE MEDIJE: “Imamo projekte na Drini o kojima smo spremni da razgovaramo sa predsjednikom Vučićem!” (VIDEO)

Novi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković govorio je danas za beogradsku redakciju televizije N1 i poručio da je jedan od prioriteta...

TEŠKE RIJEČI LIDERA SDP-a: Nermin Nikšić, ogorčen glasanjem u Domu naroda FBiH, pisao kolegama -“UBUDUĆE RADITE BEZ SDP-a, KAO SEDMORKA!”

Piše: ISTRAŽIVAČKI TIM “SB” Nakon što su danas u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH izabrani delegati za Dom naroda Parlamenta BiH potpuno je jasno da...

Mijatović najavio osvetu SDP-a za izdaju: Vidjet ćemo kako se snalaze ‘seoski klubovi’, spremite se!

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH bio je gost u Centralnom dnevniku na Face TV gdje je komentirao rezultate glasanja na sjednici Doma naroda FBiH...

Oglasio se Dodik o usvojenoj deklaraciji Skupštine KS: Ne znam da li da se smijem ili zabrinem

Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana ljubljenja po tri puta, kazao je predsjednik RS-a Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik...