Fahrudin Radončić u oštrom obraćanju: “Ovo je crveni karton za Milorada Dodika, Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića, ali i žuti karton biračima u našoj zemlji”
Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić se oglasio saopštenjem za javnost koje prenosimo u cijelosti.

“Očekivano, Bosna i Hercegovina nije dobila kandidatski status. Razočarenje u kredibilitet EU je veliko. I ne treba ga skrivati i minimizirati.

Građani Bosne i Hercegovine su, zbog ratnih strahota koje su prošli i iskrene opredijeljenosti ka evropskim vrijednostima, to davno zaslužili.

Ali, tri vladajuće dinastije nisu i evropski lideri su očigledno odbili da, neposredno uoči izbora, nagrade devastatore Bosne i Hercegovine.

O tome trebamo do 2. oktobra 2022. godine, dobro razmisliti svi. I oni koji glasaju za njih, ali i oni – a takvih je najviše – čije glasove redovno, brutalno i potpuno neometano kradu!

Isto se odnosi i na one koji ne poštuju sebe i svoj glas i na izborni dan odluče da ostanu kući ili odu na relaksirajući izlet dok im radikali ruše zadnje mostove ka zapadnoj civilizaciji i tamošnjim demokratskim standardima.

Historijske promjene neće donijeti uvijek zabrinuti i blago indolentni stranci, nego isključivo građani BiH.

Odluka EU je crveni karton za Milorada Dodika, Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića, ali i žuti karton biračima u našoj zemlji”, navodi se u saopštenju SBB-a.
Zadnje objave

5 Red Flags per Online Dating – Secondo Guys

Sarebbe il femmine sei appagante tramite il tuo servizi di incontri online quasi relazione prodotto? If you are online dating instead of...

Consejos simples para Informar Puede tener un pequeño virilidad

La forma de Reconocer Que eres No trabaja con Mucho allá abajo Pene ansiedad es increíble típico, y varios hombres parecen...

Iz SDA su odmah reagovali, ne kriju nezadovljstvo: “Sporazum HDZ-a i Osmorke preuranjen, SDP pozivamo da formira državnu vlast bez Dodika”

Iz Stranke demokratske akcije (SDA) poručili su da je potpisivanje sporazuma o formiranju vlasti između HDZ-a BiH i Osmorke preuranjeno u trenutku kada nije...

OBJAVLJEN I NJEGOV TEKST: Pročitajte šta piše u sporazumu koji su danas potpisali Dragan Čović i Nermin Nikšić…

Nakon potpisivanja sporazuma, pomenute stranke će krenuti u formiranje vlasti na federalnom, a zatim vjerovatno i na državnom nivou. U zgradi Parlamentar Bosne i Hercegovine...

OSMORKA I HDZ BiH POTPISALI KOALICIONI SPORAZUM: “Neka nam je sa srećom”

Riječ je o sporazumu programske koalicije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za predstojeći četverogodišnji mandat koji predstavlja okvir za buduće djelovanje, odnosno, temelj buduće...