ELMEDIN KONAKOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Kad neko falisifikuje javnu ispravu čini ozbiljno krivično djelo…“
U komentarima na Konakovćevu objavu ima i onih koji pitaju postoje li neozbiljna krivična djela, dok pojedini pozivaju i na napuštanje Bosne i Hercegovine.

Lider naroda i pravde Elmedin Konaković oglasio se na Twitteru s porukom koja je izazvala burne reakcije.

-Kad neko falisifikuje javnu ispravu čini ozbiljno krivično djelo. Kad mu neko poslije učinjenog djela pomaže da zataška ill lažira, saučesnik je u činjenju krivičnog djela. Za saučesnike su propisane kazne jednake onim za počinioca. Zato je važno neovisno pravosuđe, poručio je lider Naroda i pravde Elmedin Konaković na Twitteru.

Ta se Konakovićeva objava nije svidjela njegovim kritičarima, pa je nakon njegove objave osvanula i sljedeća ilustracija.

U komentarima na Konakovćevu objavu ima i onih koji pitaju postoje li neozbiljna krivična djela, dok pojedini pozivaju i na napuštanje Bosne i Hercegovine.

„Jeste Dino, upravo tako, ali i normalnoj državi. To u Bosni ne vrijedi za političare. To smo vidjeli na 1.000 slučajeva . Poručujem narodu da napusti Bosnu i Hercegovinu jer tu nikad neće biti bolje, ..znači apsolutno NIKAD“, piše u jednom od kemnatara.

(SB)
Zadnje objave

ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ OPISAO “OPASNI PLAN”: “‘Osmorka’ instalirana da prihvati američki model državne imovine, Dodik i Murphy fingirali svađu”

Bošnjacima Zakon o zabrani negiranja genocida, Hrvatima Izborni zakon, a Srbima državna imovina. Ovako je ukratko za Faktor državni zastupnik Šemsudin Mehmedović opisao opasni...

KONAKOVIĆ ZA BEOGRADSKE MEDIJE: “Imamo projekte na Drini o kojima smo spremni da razgovaramo sa predsjednikom Vučićem!” (VIDEO)

Novi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković govorio je danas za beogradsku redakciju televizije N1 i poručio da je jedan od prioriteta...

TEŠKE RIJEČI LIDERA SDP-a: Nermin Nikšić, ogorčen glasanjem u Domu naroda FBiH, pisao kolegama -“UBUDUĆE RADITE BEZ SDP-a, KAO SEDMORKA!”

Piše: ISTRAŽIVAČKI TIM “SB” Nakon što su danas u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH izabrani delegati za Dom naroda Parlamenta BiH potpuno je jasno da...

Mijatović najavio osvetu SDP-a za izdaju: Vidjet ćemo kako se snalaze ‘seoski klubovi’, spremite se!

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH bio je gost u Centralnom dnevniku na Face TV gdje je komentirao rezultate glasanja na sjednici Doma naroda FBiH...

Oglasio se Dodik o usvojenoj deklaraciji Skupštine KS: Ne znam da li da se smijem ili zabrinem

Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana ljubljenja po tri puta, kazao je predsjednik RS-a Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik...