DERVO SEJDIĆ JE ODLUČIO: “Pozivam građane Bosne i Hercegovine da svoju moć i odlučnost iskoriste na oktobarskim izborima glasajući za…”
“Sada je velika prilika da osiguramo sigurnost i budućnost naše djece na našem i njihovom kućnom pragu, da zaustavimo odlazak mladih, stručnih i obrazovanih potencijala Bosne i Hercegovine”, poručio je Sejdić.

“Denis Bećirović je čovjek po mjeri građana Bosne i Hercegovine, obrazovan, nekorumpiran – političar sa jasnim stavom i vještinama iskusnog diplomate. Otac, suprug, univerzitetski profesor i prijatelj svih ljudi željnih znanja i prosperiteta, jednakih i ravnopravnih građana u pravima i obavezama”, poručio je Dervo Sejdić, te dodao:

-Uvjeren sam da će prof. dr. Denis Bećirović, zajednički kandidat ujedinjene opozicije, biti član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, biran od strane građana i naroda Bosne i Hercegovine, biran voljom demokratskih, proevropski orijentisanih birača Bošnjaka, Hrvata, Srba, Roma, Jevreja, Albanaca, Makedonaca, Crnogoraca i svih građana Bosne i Hercegovine.

Denis Bećirović je i misionar onih čiji se glas do sada nije čuo kako u Bosni i Hercegovini tako i van nje. Siguran sam da će se boriti za prava manjinskih naroda.

Sa prof. dr. Denisom Bećirovićem Bosna i Hercegovina kreće u svoj pobjednički put slobodne, sekularne, demokratske, jedinstvene i suverene, socijalne države njenih građana.

Pozivam građane Bosne i Hercegovine da svoju moć i odlučnost iskoriste na oktobarskim izborima glasajući za prof. dr. Denisa Bećirovića. Jednom zauvijek sa političke scene Bosne i Hercegovine uklonimo sve one koji nas drže u lancima fašizma, diskriminacije i isključenosti, nepotizma i korupcije.

Sada je velika prilika da osiguramo sigurnost i budućnost naše djece na našem i njihovom kućnom pragu, da zaustavimo odlazak mladih, stručnih i obrazovanih potencijala Bosne i Hercegovine. Sada je prilika da ugled i dignitet Bosne i Hercegovine vratimo na evropsku i svjetsku scenu, tamo gdje joj je mjesto u svijetu civilizacije, demokratije, nauke, kulture i umjetnosti, prosperiteta i života dostojnog čovjeka.

Vjerujem Denisu Bećiroviću, poručio je na kraju Dervo Sejdić.
Zadnje objave

Rencontres LGBTQ application OneGoodCrush offres Rencontres pour tous

Il y en a eu beaucoup percées récemment pour le LGBTQ . La juridique suprême a statué sur le la légalité...

We Don’t Text Anymore. Just how do I Get The Woman to speak with Myself?

Reader matter:I found myself talking to a lady for a little while and some of my friends made an effort to talk me personally...

Publisher’s Choice honor: just how Bridal Reflections™ Became a leading Salon for Brides in nyc

The Scoop: New York-based beauty salon Bridal Reflections is proud to own personalized the wedding-dress-shopping procedure for generations. Every bride which makes an appointment...

What is the rate™ Names ponder lady the Most Date-Worthy outfit of 2018

The Scoop: This Year, WhatsYourPrice.com (WYP) began a strategy to enhance the economics of internet dating by incentivizing people to meet each other offline. The dating...

Indications She Is The Main One

Five Telltale indicators you have to Pop The QuestionSo you've been matchmaking your bae for a couple years now. You reside collectively — or...