CRNE PROGNOZE NAKON MISTERIOZNOG SASTANKA DODIKA I PUTINA: “Doći ćemo u još goru situaciju u naredna tri mjeseca!”
“Treba imati na umu da politika laži nijednoj zemlji, niti njenom narodu nikada nije donijela ništa dobro”, zaključio je Šarović.

Cijena gasa će i dalje rasti, a paralelno s tim i nesposobnost onih koji nas vode, poručio je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke komentarišući povećanje cijene gasa u Republici Srpskoj.

Nesposobnost, nesnalaženje i zamajavanje javnosti da do poskupljenja neće doći plaćaju direktno građani, smatra Šarović.

“Na vrijeme smo upozoravali i predlagali rješenja u vidu povoljnijih aranžmana za snabdijevanje gasom, kako je to na primjer uradila Srbija. Zbog toga oni danas imaju duplo jeftiniji gas nego što je to u Republici Srpskoj. Nažalost, kao ni u svim drugim segmentima poskupljenja, vlast nije preduzela nikakvu konkretnu mjeru da ublaži posljedice krize”, poručio je lider SDS.

Tvrdi da su se obistinili strahovi i upozorenja da će doći do značajnog povećanja cijene gasa i da je pred građanima RS dramatičan period.

“Doći ćemo u još goru situaciju u naredna tri mjeseca. Vlast se očito ne snalazi i nema nikakvog plana. Raspršile su se lažne tvrdnje da mi imamo neki poseban, privilegovan status, da je napravljen dogovor sa predsjednikom Putinom”, navodi Šarović.

Ističe da smo po ko zna koji put svjedoci, kako je rekao, serviranja lažnih vijesti u predizborne svrhe.

“Treba imati na umu da politika laži nijednoj zemlji, niti njenom narodu nikada nije donijela ništa dobro”, zaključio je Šarović.
Zadnje objave

Rencontres LGBTQ application OneGoodCrush offres Rencontres pour tous

Il y en a eu beaucoup percées récemment pour le LGBTQ . La juridique suprême a statué sur le la légalité...

We Don’t Text Anymore. Just how do I Get The Woman to speak with Myself?

Reader matter:I found myself talking to a lady for a little while and some of my friends made an effort to talk me personally...

Publisher’s Choice honor: just how Bridal Reflections™ Became a leading Salon for Brides in nyc

The Scoop: New York-based beauty salon Bridal Reflections is proud to own personalized the wedding-dress-shopping procedure for generations. Every bride which makes an appointment...

What is the rate™ Names ponder lady the Most Date-Worthy outfit of 2018

The Scoop: This Year, WhatsYourPrice.com (WYP) began a strategy to enhance the economics of internet dating by incentivizing people to meet each other offline. The dating...

Indications She Is The Main One

Five Telltale indicators you have to Pop The QuestionSo you've been matchmaking your bae for a couple years now. You reside collectively — or...