BURNE REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: „Hrvatska vojska odbranila Bosnu i Hercegovinu, gospodin Bakir Izetbegović je kontinuirano…“ (VIDEO)
Usprkos svemu ne stišavaju se reakcije iz susjedstva.

 • Zaoštrena retorika uporno se nastavlja. U nedavnom saopćenju Majke Srebrenice, predsjednika Repubike Hrvatske Zorana Milanovića nazvale su fašistom koji glumi demokrata.

  – Poštovani predsjedniče Republike Hrvatske, jadno je i bijedno da jedan predsjednik države “koja je članica svih organizacija, kojih Bosna i Hercegovina nikad neće biti” sebi dozvoli ovakav vokabular, stoji u pismu Udruženja žrtava i svjedoka genocida i udruženja Pokret Majke enklave Srebrenica i Žepa.

  Milanović je potom Udruženje nazvao političkom organizacijom.

  – Od ovog trenutka to je za mene samo još jedna politička organizacija, a nikako ne netko prema kome bi trebao imati debelu rezervu, pijetet i oprez kada govorim. Napisali su da sam fašist koji glumi demokrata. To je minus inteligentno, dakle onaj tko je to pisao, taj copywrighter iz SDA ili mešihata je rekao dobru stvar, rekao je tada Zoran Milanović.

  Iako to sad Bakir Izetbegović opovrgava.

  – Saopćenje Udruženja “Majke Srebrenice” u kojem su reagirale na Milanovićevo negiranje genocida nisam pisao ja, niti bilo ko iz SDA, ali bih svaku riječ iz tog saopćenja – potpisao.

  Povod burnih reakcija je zahtjev Udruženja da Hrvatska vojska ne sudjeluje u vojnoj misiji EUFOR-a u BiH jer je, kako navode, Hrvatska sudjelovala u agresiji na BiH.

  Usprkos svemu ne stišavaju se reakcije iz susjedstva.

  Povjesničar Ante Nazor kaže da je Hrvatska vojska odbranila BiH, dok Domagoj Knežević, savjetnik ministra vanjskih i europskih poslova RH Gordana Grlića Radmana optužuje lidera SDA Bakira Izetbegovića.

  Pogledajte video.

   
Zadnje objave

Rencontres LGBTQ application OneGoodCrush offres Rencontres pour tous

Il y en a eu beaucoup percées récemment pour le LGBTQ . La juridique suprême a statué sur le la légalité...

We Don’t Text Anymore. Just how do I Get The Woman to speak with Myself?

Reader matter:I found myself talking to a lady for a little while and some of my friends made an effort to talk me personally...

Publisher’s Choice honor: just how Bridal Reflections™ Became a leading Salon for Brides in nyc

The Scoop: New York-based beauty salon Bridal Reflections is proud to own personalized the wedding-dress-shopping procedure for generations. Every bride which makes an appointment...

What is the rate™ Names ponder lady the Most Date-Worthy outfit of 2018

The Scoop: This Year, WhatsYourPrice.com (WYP) began a strategy to enhance the economics of internet dating by incentivizing people to meet each other offline. The dating...

Indications She Is The Main One

Five Telltale indicators you have to Pop The QuestionSo you've been matchmaking your bae for a couple years now. You reside collectively — or...