BAKIR IZETBEGOVIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU: “Bio bi samo frustrirani medijski…
“Uvrede koje je Zoran Milanović uputio majkama iz Srebrenice, kao i potcjenjivanje i pokušaji dehumanizacije Bošnjaka, svrstavaju ga rame uz rame sa negatorima gen*cida i zagovornicima zl*činačkih velikodržavnih projekata”, kaže Izetbegović.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nastavlja iz dana u dan vr*jeđati Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake. U novoj medijskoj eskapadi svoju zl*bu i neprimjereni rječnik usmjerio je prema ž*tvama gen*cida u Srebrenici, tvrdeći pri tome da im je “saopćenje pisao Bakir Izetbegović”, navodi se u reakciji koju je objavio Bakir Izetbegović, predsjednik SDA.

– Saopćenje Udruženja “Majke Srebrenice” u kojem su reagirale na Milanovićevo negiranje gen*cida nisam pisao ja, niti bilo ko iz SDA, ali bih svaku riječ iz tog saopćenja – potpisao.

Zoran Milanović je svojim javnim istupima i zdravom razumu neobjašnjivom ponašanju, već odavno prešao sve “crvene linije”. I to bi bio samo lični problem frustriranog medijskog nas*lnika, da nije riječ o predsjedniku Republike Hrvatske, države članice Evropske unije i NATO-a.

Njegove svakodnevne uv*ede ne mogu donijeti nikome ništa dobro, ali mogu dodatno utjecati na pogoršanje odnosa Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i bošnjačkog i hrvatskog naroda.
Zadnje objave

ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ OPISAO “OPASNI PLAN”: “‘Osmorka’ instalirana da prihvati američki model državne imovine, Dodik i Murphy fingirali svađu”

Bošnjacima Zakon o zabrani negiranja genocida, Hrvatima Izborni zakon, a Srbima državna imovina. Ovako je ukratko za Faktor državni zastupnik Šemsudin Mehmedović opisao opasni...

KONAKOVIĆ ZA BEOGRADSKE MEDIJE: “Imamo projekte na Drini o kojima smo spremni da razgovaramo sa predsjednikom Vučićem!” (VIDEO)

Novi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković govorio je danas za beogradsku redakciju televizije N1 i poručio da je jedan od prioriteta...

TEŠKE RIJEČI LIDERA SDP-a: Nermin Nikšić, ogorčen glasanjem u Domu naroda FBiH, pisao kolegama -“UBUDUĆE RADITE BEZ SDP-a, KAO SEDMORKA!”

Piše: ISTRAŽIVAČKI TIM “SB” Nakon što su danas u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH izabrani delegati za Dom naroda Parlamenta BiH potpuno je jasno da...

Mijatović najavio osvetu SDP-a za izdaju: Vidjet ćemo kako se snalaze ‘seoski klubovi’, spremite se!

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH bio je gost u Centralnom dnevniku na Face TV gdje je komentirao rezultate glasanja na sjednici Doma naroda FBiH...

Oglasio se Dodik o usvojenoj deklaraciji Skupštine KS: Ne znam da li da se smijem ili zabrinem

Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana ljubljenja po tri puta, kazao je predsjednik RS-a Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik...